De Parmentier Residential Estate, een andere plek:

Het Domaine Parmentier biedt alle voordelen van een dienstwoning klassiek. U woont thuis zonder de dagelijkse beslommeringen van onderhoud en logistiek, met een veelheid aan diensten en activiteiten beschikbaar.

U behoudt zowel uw onafhankelijkheid als uw sociale leven in een veilige omgeving. 

Maar Domaine Parmentier is geen klassieke dienstwoning.

Er zijn hier geen aandeelhouders te betalen. De eigenaars van het gebouw zijn meestal bewoners. En de non-profitorganisatie die de diensten beheert, heeft als hoofddoel de kwaliteit van leven en de welzijn van de bewoners, niet om winst te maken.

Dit maakt echt een verschil in de mentaliteit van de mensen die u bedienen op het Domaine - in de keukens, in het restaurant, in de schoonmaak, in het onderhoud, in het management. Professionaliteit, gezelligheid, betrokkenheid, beschikbaarheid, respect, pragmatisme De verbindingsraad, die alle bewoners vertegenwoordigt, wijst regelmatig op deze positieve aspecten.

Unieke architectuur & toplocatie

Het wooncomplex is genesteld in het hart van een privépark van 1,20 hectare, dat zorgvuldig wordt onderhouden door een team van tuinmannen, aan wie sommige bewoners graag een handje toesteken.

De omgeving is rustig, op een kwartiertje wandelen van de Mellaertsvijvers, en op minder dan 10 minuten met de auto of de bus van het centrum van Stockel, de Place Dumon en zijn winkels, die shoppingliefhebbers uit de hele regio aantrekken.

Uw gemoedsrust is onze prioriteit

U bent thuis en je leidt het leven dat bij je past. Maar jij bent goed omringd.
Indien nodig, op elk moment van de dag of nacht, is er iemand aanwezig aan de receptie.
De appartementen zijn ook uitgerust met een noodoproepsysteem dat u rechtstreeks in contact brengt met onze hotline. En al het personeel - receptie, keuken, restaurant, onderhoud, directie - is toegankelijk en attent.